ZEVEN METHOD OF HEALING - HIERONNAT

 
Zevenin hieronnat ovat ainutlaatuisia yhdistelmiä elämänvoimaisan virtaavaa kuumakivihierontaa, heijastepainelua sekä intuitiivisen kosketuksen ja eteeristen öljyjen miellyttävää vaikutusta. 
Hieronta luodaan asiakkaan sen hetkisen olotilan mukaan takoituksena luoda rentoutta ja auvoisaa oloa.

Hoidon jälkeen olo on syvästi rentoutunut ja seesteinen.

Zevenin kuuluisan lempeät hoitokivet ovat mukana myös muissa hoidoissa.

 
 

ZEVEN ELEMENTS - KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on ihana syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin, jalkapohjin) asetellaan lämpimät hoitokivet. Vapauttaessaan lämpöä ne vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden. Virtaavan pehmeä hieronta tehdään myös lämpimillä kivillä yhdessä kookosöljyn kanssa.

Kivien terapeuttisen lämmön ja hieronnan yhteisvaikutus: 

 – rentouttaa ja hellittää lihaskireyksiä

 – edistää verenkiertoa ja lymfakiertoa, jolloin aineenvaihdunta ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu

 – rauhoittaa mieltä ja harmoinisoi hermoston toimintoja

zeven-senses-hoiva-zeven

ZEVEN BALANCE - HOITO

Zeven Balance on ihana, ainutlaatuinen ja nimensä mukaisesti tasapainoittava hoitokokonaisuus. Eheys pyrkii aina palautumaan luonnolliseen tilaansa. Kehon luonnollinen tila on tasapaino.

Zeven Balance on voimauttava ja syvärentouttava yhdistelmä refleksologian viisautta, kuumien kivien maadoittavaa voimaa, virtaavaa hierontaa lämpimillä kivillä ja energiahoitoa. Hoito luodaan sen hetken tilan ja toiveen mukaisesti.

ZEVEN SENSES - ETEERINEN ÖLJYHIERONTA

Eteerisiä öljyjä ja kivien lämpöä yhdessä harmonisessa hoidossa.

Zeven Senses on koko vartalon lempeän virtaava hieronta, jossa mukana myös eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt vaikuttavat hieronnassa ihon kautta elimistöön, tunnekeskuksiin ja hoitavat kehoa solutasolla asti. 

Tämä ihana hoitokokonaisuus auttaa hellittämään lihaskireyksiä ja kehon jännitystiloja, jolloin olosta tulee rauhallisempi ja rentoutuneempi. Hieronnassa mukana myös lämpimät kivet.