SARI LEHIKOINEN - MENTAALINEN VALMENTAJA & HYPNOTERAPEUTTI

”Valmentajana ja hoitajana haluan auttaa sinua kukoistamaan, löytämään potentiaalisi ja muuttamaan elämääsi positiivisella tavalla.” 

 

Sari yhdistää kokemustaan kliinisestä hypnoterapiasta, kvanttihypnoosista, mentaalisesta ohjauksesta, ratkaisukeskeisestä valmennuksesta ja NLP:stä. Hän toimii myös yritysmaailmassa linjatyönsä ohella valmentajana, ja ymmärtää hyvin arjen ja työelämän haasteet ja vaatimukset.  Sari on löytänyt keinoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja voimavarojen vahvistamiseen. 
 

Mentaalinen valmennus 

Valmennuksessa saat erilaisten kysymysten ja kokemuksellisten harjoitusten kautta oivalluksia ja pysähtymisen hetkiä. Saat selkeyttä edetä kohti tavoitteitasi ja löytämään ratkaisuja, vaihtoehtoja ja välineitä parempaan ja tasapainoisempaan elämään.  
 

Hypnoterapia 

Hypnoterapiassa hypnoositilaa käytetään psykologisen, pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi ihmisessä. Kohdealueita ovat esimerkiksi erilaiset pelot, stressi, ahdistus, unettomuus, kivun hallinta ja ns. psykosomaattiset oireet.  

Syvärentoutuneen tilan aikana luodut suggestiot ja mielikuvat toimivat alitajuisesti. Hypnoosin aikana voit saada oivalluksia ja vastauksia kysymyksiisi, joka ei ole mahdollista loogisen tason ajattelun kautta päivätietoisuuden tilassa. Hypnoosi on hyvin luonnollinen, turvallinen ja erittäin miellyttävä hoitomuoto, joka voi auttaa sinua tekemään merkittäviäkin muutoksia elämässäsi. 

 

Kvanttihypnoosihoito 

Kvanttihypnoosi on kokonaisvaltaista energiahoitoa, jossa sinua autetaan rentoutumisen, mielikuvaharjoitusten ja transsin avulla kääntymään sisäänpäin ja löytämään tiedostamattomat, alitajuiset voimavarasi ja potentiaalisi. Hoitaja ylläpitää tätä tilaa kysymyksillä. Sisäinen matkasi voi olla menneeseen, nykyhetkeen tai tulevaan tai jotain ihan muuta. Hoidon intentio on, että sitä ohjaa Korkein Tietoisuus ja että siinä tapahtuu hoidettavan korkein paras. 

 

Sari tukee sinua mielen ja egon esteiden yli kohti unelmaasi ja uutta suuntaa elämässäsi. 
  

Yhteystiedot

Sari Lehikoinen, sari.lehikoinen@mentalgarden.fi www.mentalgarden.fi 

Ajanvaraus  
Ota yhteyttä (hoidot toistaiseksi arki-iltaisin klo 17–20 tai viikonloppuisin) 

  • LCF Ratkaisukeskeinen Life Coach, Valmentamo
  • DCH Kliininen Hypnoterapeutti, ICH Clinical Hypnosis Training
  • NLP Practitioner, Valmentamo
  • Mentaalinen valmentaja, Olemus
  • Intuitiivinen äänimaljahoitaja, Lux Bonitas
Sari Lehikoinen: mentaalinen valmentaja ja hypnoterapeutti