SARI LEHIKOINEN - MENTAALINEN VALMENTAJA & HYPNOTERAPEUTTI

 

 
”Valmentajana ja hoitajana haluan auttaa sinua kukoistamaan, löytämään potentiaalisi ja muuttamaan elämääsi positiivisella tavalla.”

Sari yhdistää kokemustaan kliinisestä hypnoterapiasta, kvanttihypnoosista, mentaalisesta ohjauksesta, ratkaisukeskeisestä valmennuksesta ja NLP:stä. Hän toimii myös yritysmaailmassa linjatyönsä ohella valmentajana, ja ymmärtää hyvin arjen ja työelämän haasteet ja vaatimukset.  Sari on löytänyt keinoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja voimavarojen vahvistamiseen.

Mentaalinen valmennus:

Valmennuksessa saat erilaisten kysymysten ja kokemuksellisten harjoitusten kautta oivalluksia ja pysähtymisen hetkiä. Saat selkeyttä edetä kohti tavoitteitasi ja löytämään ratkaisuja, vaihtoehtoja ja välineitä parempaan ja tasapainoisempaan elämään. 

Mitä hypnoosi ja hypnoterapia ovat?

Hypnoterapiassa hypnoositilaa käytetään psykologisen, pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi ihmisessä.  Kohdealueita ovat esimerkiksi erilaiset pelot, stressi, ahdistus, unettomuus, kivun hallinta ja ns. psykosomaattiset oireet. 

Syvärentoutuneessa tilassa aikana luodut suggestiot ja mielikuvat toimivat alitajuisesti. Hypnoosin aikana voit saada oivalluksia ja vastauksia kysymyksiisi, joka ei ole mahdollista loogisen tason ajattelun kautta päivätietoisuuden tilassa. Alitajunta on väylä sisäiseen viisauteesi ja korkeampaan tietoisuuteesi. Hypnoosi on hyvin luonnollinen, turvallinen ja erittäin miellyttävä hoitomuoto, joka voi auttaa sinua tekemään merkittäviäkin muutoksia elämässäsi.

Sari tukee sinua mielen ja egon esteiden yli kohti unelmaasi ja uutta suuntaa elämässäsi.

SARI OTTAA VASTAAN ZEVEN TEMPLESSÄ SOPIMUKSEN MUKAAN ARKI-ILTAISIN

Yhteystiedot

Sari Lehikoinen, sari.lehikoinen@mentalgarden.fi

Ajanvaraus p. 050 555 5979 (hoidot toistaiseksi arki-iltaisin klo 17-20)

  • LCF Ratkaisukeskeinen Life Coach, Valmentamo
  • DCH Kliininen Hypnoterapeutti, ICH Clinical Hypnosis Training
  • NLP Practitioner, Valmentamo
  • Mentaalinen valmentaja, Olemus
  • Intuitiivinen äänimaljahoitaja, Lux Bonitas