KOE IKIVANHA JA VIISAS HOITOMUOTO

REFLEKSOLOGIA / VYÖHYKETERAPIA

Koko kehon vyöhyketerapia/refleksologia on kokonaisvaltainen terapiamuoto, joka tasapainoittaa kehoa, mieltä ja tunteita.

Refleksologi käsittelee painelemalla ja hieromalla heijastepisteitä jalkapohjista, nilkoista, käsistä ja kasvoista. Heijastepisteiden käsitteleminen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Näin voidaan ylläpitää terveyttä, poistaa tai lievittää kehon häiriötiloja ja auttaa elimistöä saavuttamaan luonnollinen tasapainonsa.

Refleksologia voi olla avuksi, jos kärsit:

uupumuksesta, unettomuudesta, päänsäryistä,  lihaskireyksistä, hormonitoiminnan epätasapainosta (menopaussi, PMS, jne), ruuansulatusvaivat; ummetus, aineenvaihdunnan häiriöt

Hoidot tukee:

stressinhallintaa, rentoutumista, aineenvaihduntaa, hermostoa, hormonitoimintaa, elimistön tasapainoista toimintaa

vyöhyketerapia töölö helsinki

RASKAUSAJAN HOITO

raskausajan vyöhyketerapia

Raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen refleksologia hoidolla voidaan turvallisesti helpottaa monia raskausajan vaivoja kuten turvotusta ja erilaisia kipu – ja särkytiloja. Monet ovat myös hoitojen myötä kokeneet olonsa rauhallisemmaksi ja nukkuneensa paremmin. Hoito suunnitellaan aina tulevan äidin tuntemukset ja raskauden vaihe huomioiden. Refleksologiaa suositellaan raskaana oleville sarjahoitona 1-4 viikon välein, jolloin tuleva äiti ja vauva saavat hoidoista mahdollisimman suuren ilon ja hyödyn.

Hoidossa voidaan keskittyä antamaan helpotusta muun muassa seuraaviin odotusajan oireisiin:

pahoinvoinnin lievittämiseksi, suoliston toiminnan tueksi, hyvän unen turvaamiseksi, nestekierron aktivoimiseksi, kipu- ja särkytilat, hormonitoiminnan tasapainoittaminen, rentoutumisen tueksi