PRANA SOUL KOKONAISUUS - OHJAAJA JUTTA NIALA

7 askelta, 7 porttia, 7 ulottuvuutta - matka pyhän luvun voimassa 4.2. - 7.10.2023

Tämä on vaikuttava ja koskettava matka suurimman elämän mysteerin äärelle – ”Jumala Itsessä” totuuteen, Kristus-tietoisuuteen ja jumalallisen valokehon aktivoimiseen sinussa.

Se paljastaa todellisen olemuksesi kauneuden ja auttaa sinua tunnistamaan, kuulemaan ja toteuttamaan omaa totuudellista sielunsuunnitelmaasi, löytämään sisäinen voimasi elääksesi elämääsi sydäntietoisuudestasi käsin ja toteuttaaksesi elämäsi hetkiä sieluviisautesi ohjauksessa.

Kirkkaana ytimenä polulla on ”mitä on olla täydesti ihminen ja täydesti jumalallinen samanaikaisesti, tässä elämässä”.

Ohjaaja: Jutta Niala

Sitovat ilmoittautumiset ja info sekä keskustelun ajan varaaminen: info@sieluolemus.fi

Kaikkien tapaamispäivien paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1 c, 00100 Helsinki

Tapaamispäivät ovat 2023: la 4.2. la 4.3. la 15.4. la 13.5. la 12.8. la 9.9. ja la 7.10.
Online tapaamiset ja harjoitukset arkisin: 3x / kuukausi, yhteensä 18 kertaa
(ajankohdat räätälöidään ryhmälle sopivaksi).

Kokonaisuuden hinta on 1550 € (sis. alv), joka sisältää päivien ohjelmat ja teetarjoilun, opetuksen ja valomaailman mentoroinnin myös tapaamisten väliajoilla, tehtävät sekä PranaSoul® online harjoittamisen (90 min. / kerta) 3x kuukaudessa, yhteensä 18 kertaa tapaamispäivien välillä koko matkan ajan. Online harjoittamiset ja jakamiset tukevat matkan kulkemista ja auttavat tuomaan tapaamispäivien sisältöä ja harjoittamista arkeen jokaisen oman tarpeen mukaisesti.

Ohjaajana ja mentorina toimii PranaSoul ® konseptin luoja Jutta Niala, jolla on 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen valmentaja, kanavoija, Elämänkosketus hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® äänimaljarentouttaja, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen? Ota minuun yhteyttä, saat tarkemmat ja kattavat lisätiedot kokonaisuudesta. 

www.sieluolemus.fi