Tutustu Zeven Templen Kreetaan

Kreeta Laukkanen on koulutukseltaan refleksologi, holistinen kehoterapeutti ja kuvataiteilija. Hän on opiskellut refleksologin diplomitutkinnon Susie Jennings School of Reflexlogy -koulussa Englannissa 2010. Kreeta on myös tutustunut moniin erilaisiin perinteisiin holistisiin hoitometodeihin ympäri maailmaa mm. intialainen päähieronta, havaijilainen lomi lomi, shiatsu, gua sha, ayrvedinen hieronta, akupainelu ja energiahoidot. Kreeta on luonut hoitometodin Zeven Method of Healing  – joita oppeja hän haluaa päästä jakamaan ja opettamaan workshop-muodossa ja diplomi-koulutuksena.
Zeven on luotu Helsinkiin vuonna 2011 ja lifestyle-matkustelun myötä Kreeta on tehnyt hoitoja eripuolilla Suomea ja maailmaa. Tammikuussa 2022 avautui Töölöön uusi tila Zeven Temple, jonka Kreeta toivoo toteuttavan ja tarjoavat holistic healing-keskuksen palveluita. 

Työskennellessään asiakkaan kanssa Kreeta korostaa kokonaisvaltaista lähestymistä ihmisen kehon, mielen ja tunteiden tasapainoon. Kreeta antaa asiakkaalle mahdollisuuden kehittää kehotietoisuuttaan sekä tarjota apua mahdollisiin vaivoihin ja rentoutumiseen. Hoidot toimivat ennaltaehkäisevinä sekä muita hoitomuotoja tukevina tapoina lievittää kipua, stressiä ja kehon häiriötiloja.

Kreetalta jokainen asiakas saa yksilöllisen, kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hoidon.