Tutustu Zeven Templen Kreetaan

Kreeta Laukkanen on koulutukseltaan refleksologi, holistinen keho-ja/energiaterapeutti sekä kuvataiteilija. Kreeta on opiskellut refleksologin diplomitutkinnon Susie Jennings School of Reflexlogy -koulussa Englannissa 2010. Kreeta on myös tutustunut moniin erilaisiin perinteisiin holistisiin hoitometodeihin ympäri maailmaa; mm. intialainen päähieronta, havaijilainen lomi lomi, shiatsu, gua sha, ayrvedinen hieronta, akupainanta ja energiahoidot.
Kreeta on luonut hoitometodin Zeven Method of Healing  – jonka oppeja hän haluaa päästä jakamaan ja opettamaan helposti workshop-muodossa sekä diplomi-koulutuksena.
ZEVEN on luotu Helsinkiin vuonna 2011. Lifestyle-matkustelun myötä Kreeta on tehnyt hoitoja eripuolilla Suomea ja maailmaa. Tammikuussa 2022 avautui Töölöön uusi tila Zeven Temple, jonka Kreeta toivoo toteuttavan ja tarjoavan holistic healing- palveluita ja koulutuksia. 

Työskennellessään asiakkaan kanssa Kreeta korostaa kokonaisvaltaista lähestymistä ihmisen kehon, mielen ja tunteiden tasapainoon.  Hoidot toimivat ennaltaehkäisevinä sekä muita hoitomuotoja tukevina tapoina lievittää kipua, stressiä ja kehon häiriötiloja.

Kreetalta jokainen asiakas saa yksilöllisen, kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hoidon.