JUTTA NIALA

PRANA SOUL - NAISTENPIIRIT, MEDITAATIOT, KURSSIT

Jutta Niala on joogaopettaja jo 25 vuoden kokemuksella. Hän tekee myös kanavointeja ryhmille ja yksilöille, äänimalja rentoutushoitoja sekä energiahoitoja. 

Henkinen harjoittaminen on kulkenut Jutan matkassa päivittäin. Henkisen voiman ja harjoituksista syntyvät kokemukselliset oivallukset hän transformoi maanläheisesti arjen hetkiin ja elämiseen.

”Sisäisestä kasvusta syntyvä muutosvoima ihmisyydessä ja sielunsuunnitelmani todeksieläminen ovat aina olleet elämäni rukous. ”

Rakkaus elämään, herkkyys ja intuitiivisuus yhdistyvät Jutan vankkaan ammattitaitoon ja monipuoliseen kokemukseen ohjatessa. 

Hän ohjaa kanssakulkijoita kohtaamaan itsensä syvällisesti, kuorimaan kerros kerrokselta ihmisyyden haasteita ja luotaamaan kohti omaa todellista itseään – sieluolemusta. 

Retriiteillä  ja kursseilla kuljetaan matkaa kohti alkuvoimaa – omaa todellista voimaasi.

Oman voimasi löytäminen ja omassa voimassasi pysyminen luovat tien totuudelliseen sisäiseen muutokseesi. Alkuvoiman avulla otat käyttöösi sisäiset voimavarasi – oman todellisen potentiaalisi – ja löydät ainutlaatuiset lahjasi, joiden kautta voit jakaa yhteiseen hyvään. Alkuvoiman ja syvällisen itsesi kuuntelun avulla voit oivaltaa miten elät aidosti sydäntietoisuudestasi käsin. Jokainen Jutan retriitti ja kurssi ovat muutosmatkoja ihmisyydessä kohti sydäntietoisuuden ja sieluolemuksen ulottuvuuksia.

Zeven Templessä Jutta ohjaa Prana Soul – naisten piirejä

Lisää tietoa Jutasta ja hänen elämäntyöstä löydät:

www.juttaniala.fi

Instagram: @juttaniala