Kreeta-Laukkanen-HoivaZeven

Hoiva Zeven 8 vuotta, eläköön!

Vuonna 2011 kesällä muutin takaisin Helsinkiin Chichesteristä, Englannin rannikolta, täynnä intoa ja uskoa uuteen intohimooni.

Valmistuin refleksologiksi ja luontaishoitajaksi sekä Chichesterin yliopistossa kuvataiteilijaksi. Aloitin toiminimen ´Hoiva Zeven´, (nimen, joka annettiin minulle unessa Seitsemän Valo-Oppaani mukaan), saavuin pilates-opettaja-ystäväni Emmin suosittelemana Joogakoulu Shantiin tarkoituksena päästä harjoittamaan elämäntehtävääni hoitajana, auttaa ihmisiä ja luoda tietoisutta holististen-/täydentävien hoitojen eheyttävästä vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin.

Tänä vuonna siis juhlimme HoivaZevenin kahdeksatta vuotta! Tein sen kunniaksi HoivaZevenin ”syntymäpäivälle” 1.9.2011 numerologisen tulkinnan Elämänpolusta astro.fi sivustolla. Hauska ja mielenkiintoista oli huomata, että sama numero 5 on myös oman henkilökohtaisen Elämänpolkuni numero. Liitän tekstin tähän, koska se on aika ihana!

”Sinulla on hieno lahja tehdä elämästäsi suuri seikkailu niin kotona, töissä, vapaa-aikana kuin harrastuksissa. Kaikki uusi ja uudistuva tässä maailmassa vetää sinua vastustamattomasti puoleensa. Olet valmis matkustamaan maailman ääriin nähdäksesi jotain ennen kokematonta ja voidaksesi tutustua itsellesi uusiin kulttuureihin. Pelkkä näkeminen ja paikalla oleminen ei koskaan riitä Sinulle. Haluat päästä syvemmälle ihmisten ja kulttuurin henkiseen maailmaan ja olet valmis vaativiin henkisiin harjoituksiin syvällisemmän kokemuksen saadaksesi.

Elämäsi ja näkemyksesi ulottuvat jo lapsesta pitäen näkyvän maailman tuolle puolelle ja osaat eläytyä universumin lainalaisuuksiin, vaikka et pystyisi niitä järjelläsi mitenkään ymmärtämään. Tämä laaja-alaisuus ja avoimuus tekevät Sinusta helposti lähestyttävän ystävän mitä erilaisimmille ihmisille ja pystyt vaivattomasti yhdistämään erilaisen kulttuuritaustan omaavia henkilöitä keskenään.”

UUTTA ulottuvuutta omaan ääneeni olen tänä vuonna lähtenyt tutkimaan Laajasalon Opistossa Laulun linjalla. Tämä tuntuu tärkeältä ja avartavalta tutkimusmatkalta itseeni ja uskon vahvasti laulun ja musiikin voimaan apuna syventää olemustani myös hoitajana.  Hoitoja Shantissa teen edelleen pääasiassa keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. 

Sydämellinen kiitos teille, Rakkaat asiakkaat, kun kuljette tätä matkaa yhdessä kanssani! 

Rakkauden valolla, Kreeta (ja Seitsemän Valo-Opasta)