Hoidon jälkeen

Näin saat parhaan hyödyn refleksologiasta

Hoitosi ei lopu noustuasi ylös hoitopöydältä. Hoitosi vaikutukset kestävät vielä pitkän aikaa tapaamisemme jälkeen, ja voit itse muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä edistää näiden vaikutusten tehoa.

Toimi näin refleksologisen hoidon jälkeen:

Näin pidät yllä hyvää oloa hoidon jälkeen

Liiku riittävästi
Yritä liikkua vähintään 20 minuuttia päivässä. Valitse liikuntamuoto, josta voit nauttia. Kaikki liikunta, joka nostaa sykettäsi ja stimuloi verenkiertoasi edistää hyvinvointiasi.

Hoida ihoasi
Iholla on suuri merkitys myrkkyjen poistamisessa kehostasi. Ihosi auttaa itseään pysymään hyvässä kunnossa. Hoitaessasi ihoa kuorivilla aineilla tai hanskoilla, edistät verenkiertoa ja nesteiden virtausta kehossasi. Tämä auttaa kehoasi pysymään terveempänä.

Lopeta tupakointi
Jos tupakoit, yritä vähentää polttamista tai mikä parempaa, lopeta tupakoiminen kokonaan! Tupakoiminen todistetusti vaarantaa terveytesi ja lisää rahan menoa. Rahat, jotka säästät kun lopetat tupakoimisen, voit sijoittaa säännöllisiin refleksologin käynteihin tai muihin hoitoihin.

Muista lääkärin määräykset
Älä koskaan lopeta ottamasta sinulle määrättyjä reseptilääkkeitä ennen kuin olet keskustellut asiasta sinua hoitavan lääkärin kanssa. Keskustele luonnonmukaisten hoitomuotojen mahdollisuuksista, kuten hieronnasta, lääkärisi kanssa silloin, kun käytät reseptilääkkeitä.

Yritä rentoutua
Jos elämäntyylisi on stressaava, yritä rentoutua. Selvitä stressin syy ja yritä päästä siitä eroon. Jos tämä ei onnistu, yritä ainakin löytää tapoja, joilla voit hallita stressiäsi. Jooga ja meditaatio ovat hyviä keinoja stressin hallinnassa.

Paranemiskriisi – Mikä se on?

Refleksologia stimuloi reaktioita kaikilla tasoilla; mieli, keho ja henki.

Refleksologia auttaa kehoa toimimaan tehokkaammin, nopeuttaen kuona-aineiden ja myrkkyjen poistumista elimistöstäsi. Hoidon jälkeen voit kokea epämukavia oireita, mutta vakuutan sinulle, että tämä ei ole mitenkään epätavallinen reaktio hoitoon. Tätä prosessia kutsutaan paranemiskriisiksi. Se tulisi nähdä kehosi positiivisena reaktiona saamaasi hoitoon. Nämä oireet vähenevät säännöllisellä hoidolla sekä kehosi paranemisen ja tasapainon löytymisen myötä.

Oireita, joita voi ilmetä hoidon jälkeen

Ota yhteyttä, jos olet huolestunut joistain edellä mainituista, hoidon jälkeisistä oireista.