UUDEN AJAN INTUITIIVINEN ENERGIAPARANTAJA - KOULUTUS 2024

Koulutus on tarkoitettu tilojen, luonnon, ihmissuhteiden ja itsensä parantamisesta kiinnostuneille sekä hoitajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja nostaa kykynsä uudelle tasolle.

Elämä on suhteita. Kun linjaudut voimaasi, vaikutat parantavasti kaikkeen minkä kanssa olet tekemisissä.

Vanhat rakenteet muuttuvat nopealla vauhdilla ajassamme. Energiahoitajana on tarpeen uudistua ja linjautua oman voiman ytimeen yhä selkeämmin.

Haasteet tulevat olemaan myös yllättäviä ja menneeseeen nähden erilaisia. Tarve viisautta ja tietoisuutta kantaville hoitajille on suuri. Yksilötasolla myös itsehoidon tärkeys korostuu. Intuition kyky on kullanarvoinen voimavara tulevaan mentäessä. Vanhat tavat ja muotoihin kiinnittyminen eivät välttämättä suoraan toimi.

Kyky aistia paras askel kunkin asiakkaan kohdalla kuluvalla hetkellä onkin tärkeä taito. Ja onneksi tätä taitoa voi kehittää.

Lisää valmiuksia työhösi! Koulutus sisältö on tarkoitettu  vahvistamaan ja tasapainottamaan kaikkia olemuspuoliasi: mentaalinen, emotionaalinen ja fyysinen

Harjoittelua tehdään ohjatusti pareittain, ryhmässä sekä itsekseen. Sisältöä suunnitellaan koulutuksen edetessä oppilaiden lähtökohdat ja tarpeet huomioiden.

Mahdollisia aiheita:

– Selväkykyvyt työkaluina vapauttavassa ja tietoisuutta lisäävässä hoitokokemuksessa.

-Hyvinvointia tukevat vahvuudet tai sitä estävät / heikentävät ominaisuudet.

– Miten autan itseäni vaikeiden tunteiden hallitessa. Miten opin arvostamaan vahvuuksiani.

– Menneiden elämien kokemukset mahdollistajina/ heikentäjinä.

– Symbolit apureina energiaympäristön järjestämisessä tavoitteen suuntaan.

– Energiakierto olemuksessamme:(chakrat, meridiaanit, akupisteet) juuri nyt. Energiakehomme käy läpi muutoksia ja vanha käsitys vaatii uudistamista.

– Haastavien asiakkaiden kohtaaminen.

– Voimaytimen selkiinnyttäminen ja käytöönotto.

Lisätietoja ja koulutukseen ilmoittautuminen:

Eija-Mariialle
tre.eijamariia@gmail.com
p. 041 4619163

Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1 c, 00100 Helsinki

Aika: Koulutukset järjestetään kuusi kertaa kerran kuukaudessa la ja su klo 11-18

Hinnat : 250 e + alv 24% viikonloppu

Kouluttaja: Eija-Mariia Väisänen 

Eija-Mariia on on toiminut selvänäköisenä energiaparantajana päätoimisesti 25 vuotta. Kokemusta, uuden opettelua, taitojen hiomista on matkan varrelle kertynyt paljon. Eija-Mariia on ohjannut monenlaisia tietoisuuden avartamiseen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä. Jokainen hoitaja on ainutlaatuinen ja myös kouluttajana Eija-Mariia haluaa tukea yksilöllisesti jokaisen etenemistä. Lisää tietoja kouluttajasta www.lahdeelamaan.fi.

Jos tunnet kutsua lähteä matkaan varmasti aivan erityislaatuisen ryhmän mukana, olet lämpimästi tervetullut!